AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Marc Overmars wil maximaal 15 miljoen betalen voor deze Argentijn’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax heeft zijn gezet op één van de grootste talenten van Argentinie. Scouts van de Amsterdmmers volgen namelijk de verrichtingen van middenvelder Exequiel Palacios op de voet.

Volgens het medium Radio Continental heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars al aan de clubleiding van de Argentijnse topclub laten weten dat hij maximaal 15 miljoen euro overheeft voor de handtekening van de middenvelder. Het is de vraag of dit genoeg is, want de transferwaarde van Palacios wordt geschat op 20 miljoen euro. Wel is het zo dat zijn contract medio 2021 afloopt, waardoor er enige druk achter zit. Wil zijn club een mooi bedrag aan hem verdienen, dan zal hij in de zomer van 2020 verkocht moeten worden.

Palacios liet onlangs nog hoogstpersoonlijk weten: “Is Ajax geïnteresseerd? Dat wist ik nog niet, jij vertelt het me. Maar daar ben ik heel erg blij mee. Het is een heel erg mooie club en ze zijn weer in opkomst.” Daar voegde hij meteen aan toe: “Ik focus me momenteel nog voor de volle honderd procent op River Plate. We zijn in drie competities actief en ik wil mijn periode hier hoe dan ook goed afsluiten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.