AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Erik ten Hag ontvangt groot nieuws van Bayern Munchen’

Erik ten Hag lijkt de topfavoriet te zijn om de nieuwe trainer te gaan worden van Bayern Munchen. Hij zou opgeschoven zijn naar de hoogste positie om volgend seizoen aan de slag te gaan bij ‘FC Hollywood’.

Sinds het ontslag van Niko Kovac zijn allerlei kandidaten naar voren geschoven. Recentelijk is duidelijk geworden dat er twee topkandidaten zijn: Thomas Tuchel van Paris Saint-Germain en Erik ten Hag van Ajax. Journalist Florian Plettenberg van SPORT1 laat nu weten dat de Nederlander de voorkeur heeft.

Volgens Plettenberg is Ten Hag de ‘gedroomde kandidaat’ om het stokje over te nemen. Er is wel een probleem dat de Nederlander niet per direct beschikbaar is, maar ook Tuchel is sowieso niet eerder dan medio 2020 op te halen als er geen gekke dingen gebeuren.

Bayern zal naar verwachting voorlopig geen nieuwe trainer aanstellen. De kans is groot dat interim-coach Hansi Flick het seizoen mag afmaken, zeker na de 4-0 zege op Borussia Dortmund. In de interlandperiode worden die gesprekken voortgezet.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.