AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Donny van de Beek wees Real Madrid deze zomer zelf af’

Het leek erop dat Donny van de Beek deze zomer Ajax zou gaan verruilen voor Real Madrid. Toch kwam het niet tot een transfer. Het Spaanse medium Defensa Central weet dat de middenvelder zelf besloot dat hij de Johan Cruijff ArenA nog niet in wilde ruilen voor het Estadio Santiago Bernabéu.

Bij de regerend landskampioen van de Eredivisie dacht men dat hij voor ongeveer 55 miljoen euro zou vertrekken, maar uiteindelijk vond de middenvelder dit dus geen goed idee. De verbazing was immens in onze hoofdstad.

Men verzekert overigens dat de Madrilenen hun transferdoelwit nog altijd op de korrel hebben. In de aankomende winterstop zal Van de Beek sowieso niet naar de Spaanse hoofdstad vertrekken, want hij wil geen tussentijdse transfer maken, maar met betrekking tot een deal in de aankomende zomerstop heeft Real een streepje voor.

Het ligt voor de hand dat directeur voetbalzaken Marc Overmars een afspraak op tafel heeft liggen met de Ajacied en diens zaakwaarnemer. Bij een bod dat voldoet van een Europese grootmacht mag Van de Beek zelf beslissen of hij de overstap wil maken of niet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.