AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Chelsea moet overwegen om Hakim ZIyech te kopen van Ajax’

Hakim Ziyech was gisteren in het Champions League-duel tegen Chelsea één van de grote uitblinkers op het veld. Hij liet dan ook een onuitwisbare indruk achter op de Engelse pers.

‘Chelsea moet overwegen Ziyech te kopen, nadat hij de Blues-defensie aan stukken scheurde’, kopt The Mirror. ‘Als de stofwolken zijn opgetrokken na deze bijzondere avond, moet Ziyech zeker in het notitieblok van Chelsea staan. Hij sloopte de thuisploeg op Stamford Bridge.’

Ziyech leidde drie Ajax-goals in en was niet voor het eerst dit seizoen de grote man in de Champions League. ‘Hij scoorde dit keer niet, maar Chelsea maakte wel kennis met zijn skills, creativiteit en ballen vanaf de zijkant. Op hem staat geen maat.’

The Mirror memoreert dat Ziyech bij Tottenham Hotspur is getipt door Rafael van der Vaart. ‘De supporters van Spurs zullen blij worden van de gedachte dat Harry Kane de ballen van Ziyech mag afmaken’, klinkt het. ‘Maar bij Chelsea kunnen ze ook in actie komen, mits de transferban wordt opgeheven. De jaren beginnen immers te tellen voor Pedro (32) en Willian (31).’

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.