‘Davy Klaassen heeft transfernieuws voor Ajax’

Davy Klaassen maakt op het moment furore bij het Duitse Werder Bremen. Daley Blind keerde twee jaar geleden terug bij Ajax maar Klaassen ziet deze stap voorlopig nog niet zitten.

“Ik weet het niet”, reageert Van der Meyde in het FOX Sports-programma Bij Andy in de Auto. “Ik heb het hier heel erg naar mijn zin moet ik zeggen. Ik heb ook geleerd dat je niet te ver vooruit moet kijken, je weet nooit wat er gebeurt. Maar Ajax is mijn club en dat zal altijd zo blijven.”

Klaassen liet in het verleden doorschemeren graag weer te willen terugkeren bij Ajax. De middenvelder verliet de Amsterdammers in 2017 voor Everton, maar werd al na een jaar doorverkocht naar Werder Bremen. Die club staat momenteel slechts twaalfde in de Bundesliga.

De kans bestaat dat Ajax in 2020 opnieuw enkele middenvelders moet uitzwaaien. Zo worden Hakim Ziyech en Donny van de Beek herhaaldelijk in verband gebracht met andere clubs.

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!