‘Ajax en AZ nemen standpunt in over indrukwekkende Clavin Stengs’

Clavin Stengs wordt bij Ajax genoemd als mogelijke opvolger van Hakim Ziyech. Toch ziet Johan Derksen deze transfer niet snel gebeuren.

“Als AZ Stengs wil verkopen, dan willen ze hem denk ik aan het buitenland verkopen. Dan krijgen ze veel meer geld”, vertelt Derksen in Veronica Inside. “Ik denk niet dat Ajax niet voor heel veel geld voor een speler uit de Nederlandse competitie gaat.”

Wim Kieft stelt dat er op Stengs nog winst te behalen valt. Derksen haakt in: “Maar dan zou ik als Ajax direct die spits erbij nemen. Dat is wel een koppeltje hoor. De veelgeroemde jeugdopleiding van Ajax heeft nog niet zo’n jongen opgeleverd.”

AZ zou naar verluidt een recordbedrag willen verdienen aan Stengs. Er circuleren bedragen van 25 tot 30 miljoen euro.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer