AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Lisandro Martínez protesteert mogelijk tegen beslissing Ajax’

De Argentijnse speler Lisandro Martinez van Ajax hoopt dat de clubleiding zich soepel wilt gaan opstellen. Hij hoopt namelijk geselecteerd te worden voor het Argentijnse elftal onder de 23 jaar.

Martínez is voor de interlandperiode van november niet geselecteerd. Niet voor het ‘grote’ Argentinië en evenmin voor het hoogste jeugdteam van zijn land. Bondscoach Fernando Batista van de Onder 23-ploeg zou ontzettend balen van het Amsterdamse besluit om hem niet beschikbaar te stellen voor de interlands begin 2020.

Argentinië onder 23 hoopt zich in de periode 18 januari tot en met 9 februari te plaatsen voor de Olympische Spelen in Tokio. Clubs zijn echter niet verplicht om spelers af te staan en daarom zou Ajax ‘nee’ hebben gezegd. Gelet op de eigen belangen, de Eredivisie begint in die periode aan de tweede helft van het seizoen, zien de Amsterdammers daar geen heil in.

Volgens het Argentijnse Olé heeft Batista daarom besloten om de Ajacied in november al buiten de groep te houden. Het medium speculeert dat Martínez mogelijk zelf gaat vragen of hij alsnog mag deelnemen met het oog op de Olymische droom van de Argentijnen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.