AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Marc Overmars heeft een supergoede slag geslagen bij Ajax’

Vanavond staat de kraker tussen Ajax en Chelsea op het programma in de Champions League. Meesterscout Piet de Visser heeft zin in het duel. In een gesprek met de Volkskrant zegt hij namelijk: “Frank Lampard gaat voetballen, en Ajax ook. Ik houd van aanvallend voetbal.”

De talentenjager blijkt zeer onder de indruk te zijn van het werk van directeur voetbalzaken Marc Overmars bij Ajax: “Hij heeft dat salarisplafond van een miljoen losgelaten. Ja, dan komen Dusan Tadic en Daley Blind, dan kunnen ze David Neres en Nicolás Tagliafico houden. Anders zijn ze allemaal weg, dan kun je opnieuw beginnen.”

De Visser gaat verder met zijn verhaal: “Hakim Ziyech heeft alweer bijgetekend. Waarom zou hij dan naar Everton gaan voor vier miljoen? Het is toch ook fijn voor heel Nederland dat Ajax zijn goede spelers heeft gehouden. Iedereen zat toch aan de buis vorig seizoen bij die Champions League, en dit seizoen ook weer. Natuurlijk heb je mensen die jaloers worden, dat het overdreven is en een schande. So what? Ze hebben nog nooit zoveel geld op de bank gehad.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.