AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax maakt nog kans op Eredivisie-parels, PSV niet langer meer’

Journalist Mike Verweij vindt dat talenten als Myron Boadu en Calvin Stengs toch echt moeten gaan denken aan een tussenstap bij een Nederlandse topclub. Volgens hem zouden ze die stap namelijk goed kunnen gebruiken.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf vertelt Verweij dat alleen Ajax nog kans maakt: “Bij die clubs gaan ze normaal gesproken niet meer terechtkomen. Ajax zou kunnen, want die hebben het geld. Maar kijk wat er met Vincent Janssen is gebeurd. Kenneth Perez zei het gisteren ook bij FOX Sports.”

“Die had een wedstrijd van Monterrey zitten te kijken en daar zit Janssen ook op de bank. Ja, maar Janssen was de spits van het Nederland elftal en was topscorer van de Eredivisie. Hij verdiende een transfer naar Tottenham Hotspur voor ik meen 22 miljoen. Dat was geen kleine jongen, maar verkeerde keuzes kunnen tot verkeerde wendingen van carrières leiden. Vroeger was de stap van AZ naar een topclub niet zo gek”, aldus Verweij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.