AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax is aan haar stand verplicht om jaren achtereen kampioen te worden’

Vanavond staat de wedstrijd tussen RKC en Ajax op het programma. Fred Grim neemt het met de Waalwijkers op tegen zijn oude ploeg die uiteraard de favoriet zijn.

De voormalige doelverdediger vindt zelfs dat de topclub hard op weg is om het Bayern München van Nederland te worden, zo zegt hij in De Telegraaf: “Meer dan ooit kijkt Ajax nu hoe het eerste elftal elk seizoen weer resultaat kan boeken. Kampioen worden en ver komen in Europa is het uitgangspunt. In het verleden was de jeugdopleiding veel meer het uitgangspunt, maar nu wordt niet geschroomd om de geldbuidel flink te laten rinkelen. Ajax is daarom ook uiteindelijk wel verplicht om jaren achtereen kampioen te worden, denk ik.”

Dat betekent echter niet dat RKC zich gaat verstoppen: “Wie RKC heeft gevolgd en weet hoe ik als coach in elkaar zit, beseft dat we altijd van het positieve, van voetbal uitgaan en op die manier proberen een resultaat te boeken. Ook tegen Ajax willen we drie punten of een punt pakken.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.