AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Liverpool schrok zich deze zomer een hoedje na horen vraagprijs van Ajacied’

Liverpool heeft deze zomer geinformeerd naar de vraagprijs van Donny van de Beek. En ze waren nogal geschrokken van het prijskaartje dat technisch directeur Marc Overmars om hem heeft gehangen. Hij wilde namelijk 80 miljoen euro vangen voor de middenvelder.

Dat was voor de Engelsen veel te gortig, en liet zelfs geen perspectief op een deal na stevige onderhandelingen over.

De vraag is nu natuurlijk of Liverpool komende winter of zomer terug gaat keren voor Van de Beek, die zelf na dit seizoen wel een stap zou willen maken. Ook Manchester United, Tottenham Hotspur, Real Madrid en Inter Milan volgen de ‘nummer 10’ op de voet.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.