‘Erik ten Hag gelinkt aan Manchester United, megacontract geen probleem’

Ajax is al jaren prima bezig en dat kan Erik ten Hag gaan bezegelen met een toptransfer. Hij wordt namelijk gelinkt aan Manchester United. Dit weten diverse Engelse media te melden.

The Telegraph weet echter dat de bookmakers meer kans toedichten aan een aanstelling van Mauricio Pochettino (Tottenham), Massimiliano Allegri (clubloos) of Brendan Rodgers (Leicester City). Daarna volgt Ten Hag, als kandidaat nummer 4.

De krant schrijft er over: “Hij zag zijn aanzien enorm stijgen met de succesvolle Champions League-campagne van Ajax, tot aan de halve finales. Zijn aanvallende kijk op het voetbal zal als muziek in de oren van de Manchester-fans klinken. Bovendien speelde Ten Hag een belangrijke rol in het doorbrengen van spelers als Frenkie de Jong.”

“Hij tekende tot medio 2022 bij Ajax, maar wanneer heeft een langdurig contract ooit het rijke Manchester United tegengehouden? Hekel punt kan zijn dat Ten Hag nog relatief onervaren is, vooral nu het experiment met de eveneens onervaren Solskjaer mis dreigt te gaan”, aldus The Telegraph tot slot.

Andere kandidaten, die dus een minder grote kans worden toegedicht dan Ten Hag, zijn Laurent Blanc, Arsene Wenger (beiden clubloos) en Gareth Southgate (bondscoach Engeland).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.