‘Topclubs balen na boodschap uit Amsterdam’


Ajax is ook dit seizoen weer verder bezig met naam maken voor zichzelf. In de Champions League werd al twee keer met 3-0 gewonnen en de interesse in de spelers stijgt met de week. Zo ook in Donny van de Beek. Voor veel clubs is hij een belangrijk target.

Real Madrid, Manchester United én Tottenham Hotspur hebben momenteel te maken met de nodige moeilijkheden en zijn bereid om de portemonnee te trekken in de aankomende wintertransferperiode. Van de Beek heeft echter al gezegd dat hij niet geïnteresseerd is in een tussentijdse transfer en volgens het boulevardblad The Sun balen de geïnteresseerde clubs hier erg van. Zij zouden namelijk van plan geweest zijn om gepeperde biedingen neer te leggen bij directeur voetbalzaken Marc Overmars.

Van de Beek liet onlangs in een interview weten: “Ik wil niet in de winterstop vertrekken. Ik speel het hele seizoen hier, ik maak bij Ajax dit jaar af. Dat geeft mij duidelijkheid en rust. Wat er daarna gebeurt, zie ik wel. Of ze dat in Madrid ook weten? Zeker, iedereen weet dat. Misschien zal het ooit in mijn carrière een keer gebeuren dat ik in de winterstop van club switch, maar nu vind ik het niks. Je strijdt met een team ergens voor en dan ga je halverwege naar een andere club. Ik wil weer knallen bij Ajax dit seizoen.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer