AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Donny van de Beek kan naast Real ook naar twee Engelse grootmachten’

Donny van de Beek staat al geruime tijd in de belangstelling van Real Madrid en afgelopen zomer was hij dichtbij een overgang naar ‘De Koninklijke’. Volgens het Britse medium The Sun zijn er nog twee grootmachten in hem geinteresseerd.

Naar verluidt zijn ook Manchester United en Tottenham Hotspur voor hem in de markt. Beide clubs zijn op papier beduidend minder interessant, maar tegelijkertijd zou dat een verhoogde kans op speeltijd kunnen betekenen. Beide Premier League-clubs zien in ieder geval nog perspectief.

De 22-jarige middenvelder zou in januari al meerdere aanbiedingen tegemoet kunnen zien. Eerder op de dag maakte Marca al melding van een nieuwe poging van Real Madrid, maar ook United en Tottenham zouden in 2020 graag zaken willen doen met Ajax. Van de Beek heeft een wintertransfer evenwel resoluut uitgesloten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.