AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Real Madrid gaat in de winter actie ondernemen voor Donny van de Beek’

Het gaat niet goed met Real Madrid. Daarom zetten ze in op versterking in de winterstop. Een beoogd doelwit is Donny van de Beek die in de zomer ook al dichtbij een overgang was. Dit weet de Spaanse sportkrant Marca te melden.

In de afgelopen zomer bereikten de Madrilenen naar verluidt een akkoord met directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax over een transfer, maar Zidane sprak zijn veto uit. De legendarische Fransman wilde Paul Pogba liever losweken bij Manchester United, maar zijn landgenoot kwam niet en zal vermoedelijk ook in de toekomst niet naar het Bernabéu verhuizen. Daarom komt de naam van Van de Beek weer bovendrijven, evenals die van Christian Eriksen, die over een aflopend contract beschikt bij Tottenham Hotspur.

In zijn analyse van Valencia-Ajax (0-3) schreef Marca al over Van de Beek: “Een geweldige voetballer die volgend jaar meer dan 100 miljoen euro zal kosten.” De Ajacied zelf liet onlangs nog aan Voetbal International weten: “Ik speel het hele seizoen hier, ik maak bij Ajax dit jaar af. Dat geeft mij duidelijkheid en rust. Wat er daarna gebeurt, zie ik wel. Of ze dat in Madrid ook weten? Zeker, iedereen weet dat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.