Buitenland ziet nieuwe Ajax-sterren: “Vergeet De Ligt en De Jong”


Ajax heeft wederom indruk weten te maken in Europa door gisteren door in Mestalla Valencia met 0-3 aan de kant te zetten. Ze kunnen dan ook op een lofzang rekenen van de buitenlandse media. Kijk hieronder naar een overzichtje.

Zo schrijft de Gazzetta dello Sport dat ‘Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt wel vergeten mogen worden, want er staan al nieuwe babystars klaar in Amsterdam’. De naam die als eerst wordt aangevoerd is die van Donny van de Beek, die gisteren weer scoorde in Valencia. De roze sportkrant ‘vindt het erg begrijpelijk dat Real Madrid hem wil kopen’.

Ook de ‘razend snelle en doelgerichte’ David Neres krijgt, ook al viel hij slechts kort in gisteravond in Mestalla, lof, net als het Zuid-Amerikaanse blok Lisandro Martinez en Edson Alvarez. De meest opvallende naam in de lijst van 8 nieuwe Ajax-sterren in de Gazzetta is die van Perr Schuurs. Het Italiaanse medium weet zelfs dat zijn zus Demi een zeer begenadigd tennisster is.

Ook Sergino Dest en Razvan Marin krijgen een eervolle vermelding. De laatste naam van de lijst luistert naar Ryan Gravenberch. Hij wordt al ‘de nieuwe Paul Pogba’ genoemd. Tot slot vindt de Gazzetta het wel interessant dat Mino Raiola de zaakwaarnemer van Gravenberch is; de linkt met Juventus is al gelegd..

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer