AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Bjorn Kuipers legt uit waarom hij Warmerdam rood gaf

Ajax wist gisteren in de slotfase FC Groningen opzij te zetten. Dit kwam mede door een dubieuze rode kaart die scheidsrechter Kuipers gaf aan Groningen-speler Django Warmerdam. Hij deed dit wegens tijdrekken. Te zwaar gestraft? De leidsman vindt zelf van niet.

Bij FOX Sports legt hij uit: “Ik heb in de rust al aangegeven dat dit niet zo verder kon in de tweede helft. Mijn collega Sander van Roekel stond in de 73ste minuut naast de speler en spoorde hem aan om de inworp te nemen. Maar de speler deed net of z’n neus bloedde, bleef maar wachten en wachten.”

Kuipers was er gewoonweg klaar mee… “Spelers komen van de andere kant om een inworp te nemen of een doeltrap te nemen. Ik heb op een gegeven moment een statement gemaakt. Ja, we wisten dat hij al geel op zak had. Je kunt wijzen naar de scheidsrechter, maar ik vind dit niet zo slim van een speler die al een kaart op zak heeft.”

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.