AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Björn Kuipers is de beste scheidsrechter in de wereld’

Ajax won gisteren op eigen veld met 2-0 van FC Groningen. Dit gebeurde pas laat in de wedstrijd nadat scheidsrechter Kuipers een rode kaart had gegeven aan een Groningen- speler vanwege tijdrekken.De verontwaardiging bij Groningen was achteraf groot, mede omdat de tussenstand in de Johan Cruijff ArenA op dat moment nog 0-0 was, terwijl Ajax de beslissing van Kuipers juist rechtvaardigde.

Dusan Tadic was uitgesproken. “Hij is de beste scheidsrechter in de wereld”, zo verzekerde de aanvaller in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Je moet vertrouwen hebben in zijn beslissingen. Hij weet wat hij doet.” Tadic was blij met de zege van Ajax. “Een goede overwinning. Ik denk dat we het onszelf makkelijker hadden gemaakt als we in de eerste helft hadden gescoord. Dat deden we niet, maar toen we het eerste doelpunt maakten werd het makkelijker.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.