Frenkie de Jong zorgt voor grote verbazing door deze actie na verlies tegen Granada

FC Barcelona ging gisteren pijnlijk ten onder tegen Granada. Het werd 2-0 en de Catalaanse grootmacht staat nu slechts op een zevende plek in de competitie. Na de wedstrijd gingen veel Barca-spelers direct naar de kleedkamer behalve Frenkie de Jong.

Journalist Ignasi Oliva Gispert onthult dat de middenvelder als enige richting het vak met meegereisde Barça-supporters toog om zijn verontschuldigingen aan te bieden. Bovendien was hij de eerste voetballer van de Catalanen die zich vervolgens in de mixed zone meldde voor een aantal interviews met de aanwezige media…”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!