‘Ajax mailt en wil dat Tadic in plaats van Huntelaar op het scoreformulier komt’

Ajax wilt dat een goal die werd gemaakt vorige week van Klaas-Jan Huntelaar alsnog op naam komt van Dusan Tadic. Dat verzoek hebben ze neergelegd bij de KNVB. Huntelaar schoot tegen Heerenveen een vrije trap binnen die via de rug van Tadic werd getoucheerd.

Dat meldt De Telegraaf. Scheidsrechter Allard Lindhout kende de treffer toe aan Huntelaar. Zondag heeft Ajax echter een mail gestuurd naar de KNVB met de vraag of er toch nog een keer naar de treffer gekeken kan worden. Het verzoek is of niet Huntelaar, maar Tadic de goal op zijn naam kan krijgen.

De selectie van Ajax vond in aanloop naar het Champions League-duel met OSC Lille (dat vier dagen na Ajax – Heerenveen werd gespeeld) dat Tadic de treffer verdiende en dus niet Huntelaar. ‘Vandaag werd door Ajax een mailtje naar de KNVB gestuurd met de vraag Tadic als doelpuntenmaker aan te wijzen’, schrijft De Telegraaf.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!