‘Woedende Real-fans gaan los over Donny van de Beek’

Real Madrid kreeg gisteren een dik pak op de broek in de Champions League. In Parijs verloren ze met maar liefst 3-0 van Paris Saint-Germain. De fans van ‘De Koninklijke’ zijn dan ook woedend.

Zij zoeken massaal het sociale medium Twitter op om hun gal te spuwen. Bijvoorbeeld over het transferbeleid van hun favoriete club. Real bereikte in de voorbije transferwindow een akkoord met Ajax, maar oefenmeester Zinédine Zidane hoefde Donny van de Beek niet te hebben. Een desastreuze fout, aldus de fans.

Eén van hen schrijft bijvoorbeeld: “Het is toch ongelooflijk dat Zidane bedankte voor Van de Beek en Eriksen? Schandalig gewoon.” Een andere supporter reageert: “Zidane is verantwoordelijk voor de huidige malaise. Hij wilde Van de Beek niet hebben en stuurde Ceballos en Llorente weg. Nu hebben we nog maar drie middenvelders…” Een derde fan reageert cynisch: “Goed gedaan hoor, Zidane. Met Van de Beek en Eriksen hadden we er nu veel beter voorgestaan.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!