Matthijs de Ligt krijgt voldoende voor zijn optreden tegen Atletico Madrid

Matthijs de Ligt kwam gisteren voor Juventus in actie in de Champions League. In de uitwedstrijd tegen Atletico Madrid werd het 2-2. De Italianen gaven in de tweede helft een 0-2 voorsprong weg. Na afloop deelt het toonaangevende medium CalcioMercato rapportcijfers uit.

Matthijs de Ligt krijgt van de website een verdienstelijke 6. “Hij miste een paar openingen, maar in de regel kijkt De Ligt vaak vooruit. Al blijft hij nog steeds wat voorzichtig aan de bal”, schrijft CM. Het laagste cijfer gaat naar Sami Khedira, Danilo en Miralem Pjanic: zij krijgen een 5,5.

Rapportcijfers CalcioMercato voor Juventus:

Szczesny – 6

Danilo – 5.5

De Ligt – 6

Bonucci – 7

Alex Sandro – 6.5

Khedira – 5.5

Pjanic – 5.5

Matuidi – 6.5

Cuadrado – 7

Higuain – 6.5

Ronaldo – 6

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer