AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-doelman heeft alvast een boodschap voor PSV

Aanstaand weekend staat de topper tussen Ajax en PSV op het programma. Ajax-doelman Andre Onana heeft alvast een boodschap voor de grote concurrent.

In gesprek met Voetbal International zegt hij: “Hebben we het nu al over die wedstrijd? Ik heb gehoord dat we al vijf jaar niet hebben gewonnen in Eindhoven. Ik verwacht dat PSV sterk zal zijn, maar wij zijn beter. Het zal niet makkelijk worden. We zijn er wel klaar voor.”

Hakim Ziyech stipte in zijn analyse van Ajax-Lille een verbeterpuntje aan voor de kraker in Eindhoven: “We stonden heel goed. Vlak voor rust raakten we de grip alleen een beetje kwijt en werden zij heel gevaarlijk in de counter. In de slotfase gebeurde dat weer, daar moeten we slimmer in zijn. Dan geven we ook kansen weg. Dat zal zondag tegen PSV beter moeten. Maar ik heb wel vertrouwen in die wedstrijd. We moeten dat duel wel als een ontmoeting in de Champions League benaderen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.