AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Matthijs de Ligt lacht om de Telegraaf: ‘Nu zeker een vier’

Bij Juventus kende Matthijs de Ligt een slecht competitiedebuut maar bij Oranje heeft hij zich goed herpakt. Hij speelde namelijk prima in de twee gewonnen duels tegen Duitsland (2-4) en Estland (0-4).

In gesprek met Veronica Inside zegt de stopper: “We gingen deze week in om zes punten te halen en dat hebben we gedaan. Als je uit met 0-4 wint dan doe je het goed. Het was op papier een mindere tegenstander, maar een paar jaar geleden speelde het Nederlands elftal hier nog met 2-2 gelijk. Dat je zes punten pakt is perfect, dan ga je met een goed gevoel terug naar je club. De volgende wedstrijd is tegen Noord-Ierland, dat wordt een uitdaging.”

Had hij twee goede wedstrijden nodig na zijn begin in Italië? “Ja, maar ik denk dat als je zo’n debuut maakt dat niemand daar blij mee is. Natuurlijk debuteer je liever anders, maar uiteindelijk win je van de nummer twee. En nu win je twee keer met het Nederlands elftal en dat is heel belangrijk.”

Als laatste wil De Ligt wel wat zeggen over De Telegraaf. Adri van Tiggelen was niet bepaald scheutig met zijn rapportcijfers na de 2-4 overwinning op Duitsland… “Ik heb wel iets gehoord, ja. Het hoogste cijfer was een zes, dus ik denk dat nu het hoogste een vier zal zijn. Cijfers worden altijd gegeven, het is alleen maar leuk om te zien.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.