AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ik heb echt geen spijt van mijn transfer naar Ajax’

Het huwelijk tussen Lisandro Magallan en Ajax is tot op heden geen succes. De mandekker werd voor miljoenen overgenomen maar komt duidelijk tekort in Amsterdam. Daarom hebben ze hem nu verhuurd aan het Spaanse Deportivo Alaves.

De Argentijnse verdediger wordt geciteerd door Voetbal International: “Mijn sprong naar Europa ging via een Nederlandse club, wat ook een andere taal en meer aanpassingen betekende. Ik heb geen spijt, de zes maanden bij Ajax zijn erg leuk geweest. We zijn kampioen geworden en bereikten de halve finale van de Champions League. Mijn tijd bij Ajax is goed geweest voor mijn groei als speler. Nu ben ik blij dat ik deel kan uitmaken van een team in een van de beste competities ter wereld.”

Magallán voelt zich als een vis in het water bij Alavés: “Sinds mijn aankomst ben ik zeer goed ontvangen door mijn teamgenoten en mensen van de club. Ik ben dankbaar voor deze kans en hoop de verwachtingen te kunnen waarmaken. Ik wil helpen met het bereiken van de doelstellingen van dit team en de club terugbetalen voor het vertrouwen dat ze mij geven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.