‘Ernesto Valverde spreekt voorkeur uit en geeft Frenkie de Jong duidelijkheid’

Frenkie de Jong speelt de laatste wedstrijden bij FC Barcelona op een wat ongebruikelijke positie. Toch hoeft de middenvelder zich voorlopig geen zorgen te maken. Volgens SPORT heeft coach Ernesto Valverde namelijk een favoriet middenveld in zijn hoofd.

Het gaat om Sergi Roberto, Sergio Busquets en De Jong. In de twee laatste wedstrijden speelden zij al samen en de technische staf van Barcelona lijkt van plan om dit de komende tijd te perfectioneren.

Door het drukke speelschema kan Valverde er wel voor kiezen om af en toe te wisselen. Dat zou betekenen dat Ivan Rakitic, Arturo Vidal, Arthur en Carlés Aleña alsnog mogen hopen op regelmatige speeltijd. Met Riqui Puig komt het aantal dan op acht opties.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer