BREAKING: ‘Ajax verrast en haalt ‘buitenkansje’ op bij Chelsea’

Volgens de Telegraaf gaat Ajax voor een buitenkansje van Chelsea. Ze willen namelijk oude bekende Juan Familia Castillo voor de rest van het seizoen gaan huren van de Londenaren.

De krant schrijft dat er tevens een optie tot koop wordt bedongen in de deal. Technisch directeur Marc Overmars stelde al dat de selectie rond was voor dit seizoen, maar ziet Castillo als een ‘buitenkans’. De jeugdinternational speelt voornamelijk als linkervleugelverdediger, maar kan ook als middenvelder en aanvaller uit de voeten op de linkerflank.

In Londen speelt de 19-jarige Castillo zijn wedstrijden voornamelijk bij Chelsea Onder 23. Hij lijkt vooralsnog weinig kans te maken op een plaats in de hoofdmacht. Het jeugdproduct van Ajax vertrok in 2016 naar The Blues samen met Daishawn Redan. De aanvaller vertrok recent naar de Bundesliga.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer