BREAKING: Ajax neemt deze speler per direct over van Chelsea

Ajax heeft een oude bekende op huurbasis overgenomen van Chelsea. Juan Castillo komt over en de Amsterdammers hebben tevergeefs een optie tot op hem bedongen. Dit meldt de club via haar digitale huis.

“Ajax en Chelsea FC hebben overeenstemming bereikt over de huur van Juan Castillo. De 19-jarige speler komt per direct over van de Engelse club. De overeenkomst loopt tot en met 30 juni 2020. In de overeenkomst is voor Ajax een optie tot koop opgenomen”, schrijft Ajax.

“Castillo (Amsterdam, 13 januari 2000) speelde eerder van 2009 tot 2016 in de jeugdopleiding van Ajax alvorens hij de overstap naar Chelsea FC maakte. De jeugdinternational die op de linkerflank op meerdere posities inzetbaar is, sluit aan bij de selectie van Jong Ajax”, zo klinkt het.

 

 

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer