AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Marc Overmars wil harde klap uitdelen aan Feyenoord en PSV’

Ajax kan vanavond ten koste van APOEL Nicosia de groepsfase bereiken van de Champions League. Marc Overmars de TD van de Amsterdammers wil de hegemonie pakken in de Eredivisie. Dit weet de Telegraaf te melden.

De krant bericht: “Het is de droom van vooral Overmars om in de Eredivisie net zo ongenaakbaar te worden als Paris Saint-Germain (Frankrijk) en FC Bayern München in hun competities zijn. De 100 miljoen euro aan Champions League-inkomsten over vorig seizoen en de transfersommen van De Ligt en De Jong (ruim 160 miljoen) zijn, zo hoopt Overmars, een eerste stap naar die hegemonie.”

Men vervolgt: “Ajax wél en PSV en Feyenoord niet de Champions League-groepsfase in zou het financiële gat nog verder vergroten. En het prolongeren van de landstitel, die dit seizoen zo goed als zeker recht geeft op deelname aan de groepsfase van het miljoenenbal in het seizoen 2020/’21, kan een nieuwe tik aan de Eindhovenaren en Rotterdammers uitdelen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.