AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Marc Overmars grijpt in bij Barcelona over Frenkie de Jong’

Technisch directeur van Ajax Marc Overmars heeft bij Barcelona aangegeven dat ze de tijd moeten nemen met Frenkie de Jong. Hij heeft volgens hem namelijk alle kwaliteiten die nodig zijn om te slagen in het Camp Nou.

Overmars was één van de gasten bij de opening van het Johan Cruijff Stadium in Barcelona. Ook werd een standbeeld onthuld van de legendarische nummer veertien. SPORT besloot de directeur van Ajax aan te schieten over de huidige situatie van de Oranje-international.

“Het is te vroeg om zijn spel bij Barcelona te analyseren. De competitie is pas net begonnen en hij heeft meer tijd nodig”, aldus Overmars. “Frenkie kan hier nog tien jaar spelen. We moeten allemaal de tijd nemen om onszelf te ontwikkelen en de coach moet voor iedereen de beste positie bepalen. Bij Ajax gebeurde dat ook.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.