AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Kasper Dolberg heeft keuze gemaakt en vertrekt naar Frankrijk’

Volgens diverse Franse media heeft Kasper Dolberg zijn keuze voor een nieuwe club gemaakt. Hij vertrekt namelijk naar Olympique Nice.

De 21-jarige Ajacied werd eerder gelinkt aan een transfer naar de Duitse Bundesliga, maar zijn management zou die optie hebben afgesloten. Voor Dolberg zou dat geen probleem zijn. Hij is naar verluidt zeer geïnteresseerd in het spelen voor de Franse club en de onderhandelingen zouden zelfs al in een vergevorderd stadium zijn.

Een familielid van Dolberg zou zelfs hebben bevestigd dat het ‘de goede kant’ op gaat. De Ajax-aanvaller hoopt zijn dienstverband bij Nice zo snel mogelijk officieel te maken, waardoor hij een frisse start kan maken na een moeizame periode in Amsterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.