AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax in hoofdlijnen akkoord met Nice over transfersom van Kasper Dolberg’

Volgens de Telegraaf zouden Ajax en Olympique Nice een mondeling akkoord hebben bereikt over de transfersom voor Kasper Dolberg. Het zou gaan om een bedrag van ruim 20 miljoen euro.

Het medium schrijft: “De Deense spits zelf heeft een voorkeur voor een definitief vertrek, omdat hij geen vertrouwen meer voelt bij Ajax. Dolberg is met Nice op hoofdlijnen akkoord over een meerjarige verbintenis en definitieve overeenstemming lijkt een kwestie van tijd.”

“Daarmee zou er een einde komen aan het huwelijk tussen het Deense talent en Ajax. Enerzijds zal het voor directeur voetbalzaken Marc Overmars een meevaller zijn dat hij alsnog meer dan 20 miljoen euro kan ontvangen voor de aanvaller, maar anderzijds is in 2017 een dure misrekening gemaakt. Na het (Europese) succesjaar had AS Monaco 50 miljoen euro voor Dolberg over.”

In de voorbereiding sprak Ajax-trainer Erik ten Hag al uit dat dit hét seizoen van Dolberg moest worden. De Deen scoorde tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal, maar al snel werd een pijnlijke conclusie getrokken in Amsterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.