AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

BREAKING: ‘Ajax werkt aan snelle terugkeer van Luis Suarez’

Er gaat een groot gerucht rond in Spanje. Wanneer Neymar zou terugkeren naar Barcelona dan zal Luis Suarez worden verkocht aan Ajax. Dit weet Jurriaan van Wessem via zijn Twitteraccount te melden.

Barcelona versterkte zich deze zomer al met Antoine Griezmann (Atlético Madrid) en hoopt spoedig ook Neymar (Paris Saint-Germain) naar Camp Nou te halen. Met Lionel Messi en Ousmane Dembélé in de gelederen beschikt coach Ernesto Valverde over een waanzinnige voorhoede, maar mogelijk vertrekt Suárez alsnog deze zomer.

Het lijkt vooralsnog té onwerkelijk, maar feit is wel dat Suárez meermaals heeft aangegeven open te staan voor een terugkeer. En juist de laatste tijd flirt de Amsterdamse club met de Uruguayaan middels posts via sociale media, zoals in aanloop naar het bezoek aan VVV-Venlo. Wie weet…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.