AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

DEFINITIEF: Ajax bereikt akkoord en rondt inkomende huurtransfer af

Ajax heeft met het Zwitserse FC Zurich een akkoord bereikt over de komst van Filip Frei. Hij wordt voor één seizoen gehuurd van de Zwitserse grootmacht. Vorig seizoen kwam hij aldaar tot 28 optredens namens de beloftenploeg, het komende voetbaljaar spelt hij voor Ajax ‘om zijn voetbalkwaliteiten verder te verbeteren’, schrijft Zürich. Eerder deed de 1.62 meter lange speler al mee met Ajax Onder 19 op de Next Gen Series.

Frei is een achttienjarige linksback. Vermoedelijk sluit hij aan bij Keuken Kampioen Divisionist Jong Ajax. De jeugdinternational ligt nog tot 30 juni 2020 vast, dus mogelijk kan de Nederlandse kampioen hem, als de huurbeurt goed is bevallen, transfervrij definitief vastleggen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.