AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax haalt peperdure Spanjaard bij vertrek van Donny van de Beek’

Mocht Donny van de Beek vertrekken bij Ajax dan hebben de Amsterdammers zijn opvolger al in het vizier. Het gaat om grote talent Dani Olmo die speelt voor Dinamo Zagreb. Dit weten diverse Spaanse media te melden.

Het is de grote vraag hoe het er precies voorstaat met de voorgestelde deal voor de international van het Nederlands elftal. Naar verluidt hoopt oefenmeester Zinedine Zidane van De Koninklijke nog altijd op de komst van Paul Pogba van Manchester United, waardoor hij mogelijk achter het net vist voor Van de Beek.

Haalt Ajax Olmo daadwerkelijk voor het bovengenoemde bedrag, dan breekt het zijn clubrecord (iets meer dan 16 miljoen euro voor Miralem Sulejmani). FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk zegt daarover bij Voetbalpraat: “Als ze hem hét talent vinden op die plek en ze hebben het geld… Er gáát een moment komen dat Ajax 30 miljoen voor een speler betaalt.” Algemeen Dagblad-journalist Maarten Wijffels doet een duit in het zakje: “Als ze nog iets willen doen waar ze echt beter van worden, dan moeten ze één van die Spaanse Onder 21-spelers halen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.