‘Zinedine Zidane velt oordeel over Van de Beek-transfer’

Het leek erop dat Donny van de Beek de overstap zou gaan maken naar Real Madrid maar de kaarten lijken nu heel anders te zijn geschud. Trainer Zinedine Zidane ziet het namelijk niet zitten in de middenvelder van Ajax.

Volgens het medium Cadena COPE heeft de coach besloten dat hij het niet nodig acht dat de Ajacied naar de Spaanse hoofdstad transfereert. Hij wil maar één speler hebben: Paul Pogba van Manchester United, en gelooft klaarblijkelijk nog dat zijn landgenoot los te weken is bij de Red Devils. De Premier League-transferdeadline is echter al verstreken en het lijkt zéér onwaarschijnlijk dat de middenvelder nog naar Madrid verhuist… zijn komst is echter een obsessie geworden voor Zidane.

De bovengenoemde bron schrijft dat de clubleiding van De Koninklijke al snel een akkoord bereikte met directeur voetbalzaken Marc Overmars: Real zou ongeveer 50 tot 60 miljoen euro overmaken voor Van de Beek. Zidane diende echter nog wel groen licht te geven en dat is blijkbaar niet gebeurd. Bedenkt hij zich nog, dan is dat hoogstwaarschijnlijk te laat, omdat de Ajacied een uiterste transferdatum afgesproken heeft met zijn werkgever.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer