‘Quincy Promes heeft nu al een groot probleem in Amsterdam’


Ajax plaatste zich gisteren ten koste van PAOK voor de laatste voorronde van de Champions League. Opvallend was dat de nieuwe aankoop Quincy Promes de gehele wedstrijd op de reservebank bleef zitten. Valentijn Driessen van de Telegraaf vreest dat hij het gehele seizoen moet doen met een reserverol.

“Ze zullen hem geen basisplaats hebben beloofd, maar ze zullen wel gezegd hebben: wij denken dat jij goed genoeg bent om de basis te halen”, stelt Driessen in de podcast van De Telegraaf. “Op dat moment was Ziyech in principe te koop, maar die is niet weggegaan. Hij moet dus Ziyech uit de basis spelen. Dat zie ik niet zo snel gebeuren.”

“Dusan Tadic uit de basis spelen zie ik ook niet zo snel gebeuren. En David Neres uit de basis spelen, zie ik óók niet zo snel gebeuren”, aldus Driessen. “Neres heeft het op dit moment nog niet, maar hij heeft al wel bewezen in de top van de Champions League het verschil te kunnen maken. En hij is Braziliaans international. Ga je die op de bank zitten?”

Driessen vervolgt: “Ik denk dat Promes voorbestemd is om reserve te zitten. Hoe lang houdt hij dat vol? Het is wel een mannetje.” Een voordeel is dat hij een goede relatie heeft met trainer Erik ten Hag. “Maar Labyad had ook alle vertrouwen in de nieuwe trainer van Ajax. Ten Hag haalde hem zelfs op bij FC Utrecht, maar we hebben gezien waar dat in zijn eerste seizoen toe heeft geleid. Zijn toekomstperspectief is weinig rooskleurig.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
1 Reactie Plaats een reactie.
  1. Gideon says:

    Moet je opletten als Ajax het leuk doet in de eerste poulefase CL.
    Dan staan ineens Ziyech, Tadic en Neres in de etalage. Of er raakt er een geblesseerd, dan is het lekker dat je nog een beetje niveau bij de hand hebt, die het spelletje kan spelen en staat te trekken in zijn tuig!

Reageer