AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Plannetje Barcelona levert Ajax mogelijk nieuwe aanwinst op’

Volgens het medium Sport is Ajax geinteresseerd in een speler van FC Barcelona. Het zou gaan om Juan Miranda. Eerder stond de linksback niet open voor een vertrek uit Catalonië. Echter, de leiding van Barcelona hoopt voor die positie nog een concurrent voor Jordi Alba aan te trekken en dat zou betekenen dat het perspectief van Miranda in de hoofdmacht zeer gering is voor komend seizoen.

In dat geval zou Miranda alsnog willen nadenken over een transfer en Ajax is een van de geïnteresseerde clubs. Andere opties zijn onder meer Juventus, Benfica, Real Betis en Sampdoria.

Mogelijk heeft Ajax een voordeel ten opzichte van de andere clubs. Directeur Marc Overmars verklaarde eerder intensief contact te hebben met Barcelona en hield de deur open voor een soort samenwerking.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.