AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Liverpool neigt naar aantrekken van Hakim Ziyech’

Jurgen Klopp de trainer van Liverpool is opzoek naar een veelzijdige aanvaller en zou zpmaar bij Hakim Ziyech terecht kunnen komen. Met een transfersom van 30 miljoen euro past de international van Marokko bovendien ook nog eens perfect in het kostenplaatje van Liverpool, dat niet heel veel tijd over heeft gezien de naderende transferdeadline: in Engeland gaat de markt al op 8 augustus dicht.

Ziyech heeft onlangs Sevilla afgewezen en zegt te hopen op ‘de juiste club’. Namen van clubs wilde hij niet onthullen, maar de kans is levensgroot dat een club als Liverpool in zijn plaatje past. De Engelse grootmacht is zowel sportief als financieel een stap vooruit, de manier van voetballen past bij hem en Klopp is een coach die investeert in spelers. Precies wat de Ajax-ster lijkt te zoeken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.