Marc Overmars doet Dusan Tadic opvallende belofte

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax gaf Dusan Tadic gisteren een nieuw contract tot medio 2026. Hij heeft de Servier international tevens een toezegging gedaan.

De multifunctionele voetballer zette gisteren zijn handtekening onder een nieuw langlopend contract, maar deed dat pas nadat hij wat toezeggingen had gekregen. In De Telegraaf vertelt hij over de transferpolitiek: “We zullen de vertrekkende spelers heel erg missen, maar de club zal goede en belangrijke spelers terugkopen. We willen met Ajax een standaard neerzetten: elk seizoen Champions League spelen en kampioen worden.” Wat heeft Overmars hem precies beloofd? “Dat er dit seizoen weer een sterk team zal staan. Dat moet ook, want de tegenstanders zullen na afgelopen jaar nóg scherper zijn tegen ons.”

Als Matthijs de Ligt vertrekt, zou Tadic de nieuwe aanvoerder kunnen worden… “Daar hebben we het nog niet over gehad. Ik weet niet wat de plannen zijn. Het belangrijkste is echter om een leider op het veld te zijn. Wel of geen aanvoerdersband maakt mij niet zo veel uit.” Heeft hij met de stopper gesproken over zijn mogelijke vertrek naar Juventus? “Nee, niet echt. Zolang hij speler van Ajax is, zal hij alles geven. Hij is great en ik hoop dat hij blijft. Als dat niet mogelijk is, zullen we hem net als Frenkie heel erg missen.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!