‘Juventus komt met nieuw bod op Matthijs de Ligt’

Juventus heeft een nieuw bod uitgebracht op Matthijs de Ligt. De Oude Dame hoopt de mandekker van Ajax voor het weekend binnen te hebben.

Aanvankelijk wilde de landskampioen van de Serie A slechts 50 miljoen euro betalen voor zijn doelwit en deze aanbieding werd door directeur voetbalzaken Marc Overmars linea recta naar de prullenmand verwezen. Tuttosport schrijft dat het tweede bod van Juventus een stuk aantrekkelijker zal zijn voor Ajax. De werkgever van Cristiano Ronaldo is nu namelijk bereid om 67 miljoen euro voor De Ligt te betalen, met daarbovenop nog een x-aantal bonussen.

De Amsterdammers vragen een vast bedrag van 75 miljoen euro, maar inmiddels valt het verschil wel te overbruggen. Het is duidelijk dat de international van het Nederlands elftal zijn zinnen heeft gezet op een verhuizing naar Turijn, waar hij 12 miljoen euro op jaarbasis kan verdienen… een nettobedrag waarmee hij alleen de bovengenoemde Ronaldo voor zich moet dulden op de loonlijst van Juventus.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!