‘Transferdrama komt steeds dichterbij voor Ajax Amsterdam’


Matthijs de Ligt is nog altijd speler van Ajax. Ook al is de verwachting wel dat hij deze zomer nog gaat vertrekken. Juventus wil hem hebben maar willen niet het gewenste bedrag betalen voor de mandekker.

En we weten ook dat Edson Álvarez van Club América de opvolger moet worden van de international van het Nederlands elftal. Het is echter helemaal niet zo zeker dat de voetballer in kwestie voor de Amsterdammers zal kiezen, want hij heeft nog wat andere mogelijkheden. Wolverhampton Wanderers is al een tijdje met hem in gesprek, maar de Mexicaanse versie van FOX Sports meldt nu dat ook West Ham United een bod op hem heeft uitgebracht.

In Londen zou hij samen kunnen gaan spelen met zijn illustere landgenoot Javier Hernández, ofwel Chicharito. Ook Wolverhampton heeft een Mexicaan in de gelederen die Álvarez misschien kan overtuigen: Raúl Jiménez.

Een scenario als met Richarlison of Diego Lainez lijkt zich dus te kunnen gaan voltrekken voor Ajax. De Braziliaanse spits leek naar Amsterdam te komen, maar koos op het allerlaatste moment toch maar voor Watford. De Mexicaanse vleugelspeler luisterde aandachtig naar directeur voetbalzaken Marc Overmars, maar liet zich ompraten door Andrés Guardado (Real Betis Sevilla).

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer