‘Marc Overmars zei ‘NEE’ tegen aanbieding van FC Barcelona’


Er is veel belangstelling voor de spelers van Ajax maar ook voor de beleidsbepalers is er de nodige interesse. Zo wil de Barcelona Marc Overmars overnemen van de Amsterdammers maar die heeft vriendelijk bedankt.

De Telegraaf schrijft op zaterdagmorgen: “Frenkie de Jong had bij FC Barcelona bijna met een bijzondere technisch directeur te maken gekregen. Marc Overmars werd na het vertrek van Barça-td Pep Segura gevraagd voor de erefunctie, maar de oud-speler van de Catalaanse topclub bedankte voor die eer. Overmars zal ongetwijfeld zijn gevleid door de interesse van FC Barcelona, maar heeft zich bij Ajax gecommitteerd aan Erik ten Hag. De hoofdtrainer verlengde onlangs zijn contract en kan dus op de steun blijven rekenen van Overmars.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer