‘Ajax verliest de strijd om Adnan Januzaj’

Ajax lijkt de strijd om de handtekening van Adnan Januzaj te gaan verliezen. Volgens het medium El Mundo Deportivo zit AC Milan achter zijn signatuur aan.

De Belgische dribbelaar schijnt niet gelukkig te zijn bij Real Sociedad en heeft wel oren naar een transfer. Bij Ajax wordt zijn naam genoemd als eventuele opvolger van Hakim Ziyech, aan de rechterflank. Martin Ödegaard lijkt echter eerste keus te zijn voor Marc Overmars, maar het is nog maar de vraag of de Noor haalbaar is.

De inmiddels 24-jarige Januzaj gold in zijn eerste profjaren bij Manchester United als een supertalent. De echte doorbraak bleef uit, waarna zijn carrière de afgelopen jaren wat in het slop raakte. Met een overstap naar een andere club hoopt hij deze weer leven in te blazen.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer