‘Ajax maakt over een weekje een nieuwe miljoenentransfer bekend’

Ajax lijkt dichtbij de komst van Carlos Cuesta. Een centrale verdediger die veel weg zou hebben van Davinson Sanchez. De Amsterdammers zouden zes miljoen euro voor hem betalen.

Bronnen uit het Zuid-Amerikaanse land melden nu dat de 20-jarige stopper gezegd heeft dat hij na het wereldkampioenschap Onder-20 met een officieel bericht zal komen over zijn toekomst. Op 15 juni aanstaande wordt de finale van dat toernooi gespeeld en Colombia maakt nog alle kans om die eindstrijd te bereiken. Vandaag spelen de beloften van het land tegen hun leeftijdsgenoten van Oekraïne in de kwartfinale.

Cuesta wordt in de Johan Cruijff ArenA vermoedelijk de opvolger van Matthijs de Ligt, die de grootmachten voor het uitkiezen heeft. Wat dat betreft is het wel zo dat de jonge Colombiaan wat lengte mist, hij is een stuk kleiner dan de international van het Nederlands elftal.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer