“Sinds dinsdag heeft heel Europa Donny van de Beek in het vizier”

In navolging van Hakim Ziyech, Matthijs de Ligt, David Neres en Frenkie de Jong begin Donny van de Beek zich ook steeds meer in de schijnwerpers te spelen. Henk Spaan schrijft in Het Parool:

“Het was Bergkamp die Donny liever bij zich hield in de D2 dan hem de stap naar de D1 te laten maken, waar Nouri de grote man was. Bergkamp voorzag reservebeurten voor Donny, die zich pas achteraf kon vinden in Bergkamps beslissing. Hij speelde alles, op tien. Dat hij weet wat de positie inhoudt, verbaast mensen die Van de Beek langer kennen niet.”

Hij gaat verder: “Sinds dinsdag heeft heel Europa hem in de smiezen als de begaafde motor van Ajax’ aanval. Martin Keown noemde hem op BT de man om wie alles draaide. Footmercato, een grote Franse site, verkoos hem tot l’homme du match. France Football had het over ‘un grand Van de Beek‘ en gaf hem een 8. Gelukkig heeft ook Ten Hag ten slotte begrepen wat Donny voor zijn team kan betekenen.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer