‘Ajax gaat voor nieuw transferrecord en kondigt bod aan op Argentijnse vleugelflitser’

Ajax is bereid om haar eigen transferrecord te verpulveren. Ze willen namelijk Cristian Pavon proberen over te nemen van Boca Juniors. Hij is wel een erg dure speler maar de Amsterdammers zitten goed in hun slappe was.

Volgens het medium TNT Sport heeft de directie van de Eredivisie-topclub al richting technisch directeur Nicolás Burdisso van de Argentijnen gecommuniceerd dat er na de Copa América geboden gaat worden op de vleugelspits. In het recente verleden moest Pavón misschien wel 40 tot 50 miljoen euro kosten, maar sindsdien valt zijn moyenne een beetje tegen. Op dit moment kost hij vermoedelijk ongeveer 20 miljoen euro en dat is een bedrag dat Ajax wel in kas heeft, als gevolg van de prestaties in de Champions League.

Mike Verweij liet eerder al weten in een podcast van De Telegraaf: “Vorige week is er gesproken, Henk Veldmate heeft met het management van Pavon gezeten. Hij heeft in Zuid-Amerika een gesprek met die jongen gehad. Maar van wat ik begreep is die jongen nog niet de eerste keuze voor Ajax. Ik denk dat het nog de aftastende fase is in die gesprekken, alle mogelijkheden worden nu in kaart gebracht. Maar hij is zeker een serieuze optie. Het is een geweldige speler die op weg naar het WK van 2018 een prijskaartje van 40 miljoen om zijn nek had hangen.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer