‘Marc Overmars wijst de spelers aan die zullen vertrekken bij Ajax’

Ajax is trending topic momenteel in de wereld van het voetbal. Dinsdag wisten ze zich sinds 22 jaar weer te plaatsen voor de halve finales van de Champions League en de manier waarop oogst nog de grootste waardering. Al dit succes heeft natuurlijk ook een keerzijde. Er zal veel interesse zijn in de spelers. Clubwatcher Freek Jansen verwacht dan ook dat er een aantal spelers zullen vertrekken.

“Het is een realistisch scenario dat vier of vijf spelers zullen vertrekken. Frenkie de Jong is er daar eentje van, Matthijs de Ligt zal vertrekken en Hakim Ziyech verwacht ik ook”, vertelt de journalist van Voetbal International. “En dan kom je misschien nog uit bij spelers als Neres en Tagliafico.”

“Ze hebben allemaal naam gemaakt. Er gaan clubs komen, maar Overmars en Ajax zijn standvastig dat er geen tien spelers gaan vertrekken”, vervolgt Jansen. “Dat hoeft ook niet. Ze hebben dit seizoen ook meegemaakt wat ze kunnen bereiken bij Ajax en dat is niet alleen maar in de Eredivisie of de KNVB Beker, maar ook in de Champions League.”

 

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!