INTERESSE GROEIT! ‘Ajax maakt vraagprijs bekend voor Hakim Ziyech’

Hakim Ziyech is bijna zeker bezig aan zijn laatste periode bij Ajax. Door zijn goede spel stijgt de interesse voor hem en volgens het medium Don Balon hebben de Amsterdammers nu hun vraagprijs bekendgemaakt voor de speler.

Bayern München is al meermaals ter sprake gebracht. De Duitse grootmacht verliest deze zomer zowel Arjen Robben als Franck Ribéry en hoopt met de Ajacied vers bloed toe te voegen aan de selectie. Naar verluidt bedroeg het openingsbod al 25 miljoen euro.

Ajax zou voorlopig niet van plan zijn om Ziyech voor minder dan 60 miljoen euro te verkopen. Het is niet duidelijk of Bayern dit bedrag gaat aftikken, maar de club uit Zuid-Duitsland moet snel zijn. Het Spaanse roddelmedium schrijft dat ook Real Madrid een bod wil uitbrengen.

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!