‘Juventus ziet de ziekenboeg weer volstromen in return tegen Ajax’

Het zit Juventus niet mee de laatste weken wat betreft blessuregevallen. Waar eerder al Ronaldo, Chiellini en Emre Can wegvielen met blessures zijn er nu weer wat gevallen. Dit weet journalist Willem Haak te melden.

Cristiano Ronaldo is inmiddels weer terug bij Juventus, al komt hij niet in actie tijdens de mogelijke kampioenswedstrijd tegen SPAL. Verschillende teamgenoten zijn echter een groot vraagteken voor de wedstrijd van aanstaande dinsdag.

Giorgio Chiellini, Emre Can en Blaise Matuidi waren al vraagtekens. Douglas Costa mag nu weer worden toegevoegd aan dat lijstje. Overigens heeft coach Massimiliano Allegri al laten weten dat hij voor een B-ploeg kiest tegen SPAL en pas ná Ajax een eventuele titel wil vieren.

 

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer